Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Duopudding

Frambozen en vanille, een klassieker voor de duopudding.

6 - 8 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Duopudding

:

Steelpannetje
Plasticfolie
Puddingvorm ca. 1,5 liter

Voor dessert:

1 pak Dr. Oetker Kookpudding Frambozen
1 pak Dr. Oetker Kookpudding Vanille
1 liter melk (koud)

preparation

Bereiding

Bereidingswijze duopudding

Bereid beide puddingen apart. Maak de inhoud van het pakje met een gedeelte van een ½ liter koude melk aan. Breng de resterende melk al roerende met een garde aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg het aangemaakte puddingpoeder onder goed roeren aan de melk toe. Breng het geheel aan de kook en laat de pudding al roerende 2 minuten op een laag vuur zachtjes doorkoken. Spoel een puddingvorm om met koud water. Schenk de nog warme puddingen gelijktijdig in 1 vorm.

Voedingswaarden Voor het recept Duopudding

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 624kJ
149kcal
377kJ
90kcal
Vet 2g 1g
Koolhydraten 27g 17g
Eiwit 5g 3g