Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Bounty muffins

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Bounty muffins

Bakgerei:

mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de muffins:

1 pak Dr. Oetker Muffins
125 g boter of margarine (zachte)
2 eieren
50 ml water
30 g geraspte kokos
12 mini Bounty's

Voor decoratie:

200 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
12 mini Bounty's
2 el geraspte kokos (geroosterd)

preparation

Bereiding

1

Bounty muffins

Doe de mix in een beslagkom en voeg boter, eieren, kokos en water toe. Klop het geheel met de mixer op de hoogste stand gedurende 1 minuut tot een glad beslag.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Baktijd: over 16 Minuten

2

Verwarm de oven voor. Vul de muffinvormpjes met een eetlepel beslag. Leg er vervolgens een mini Bounty bovenop. Vul het vormpje daarna tot tweederde met beslag.

3

Bak de muffins in het midden van de oven. Laat de muffins in de vormpjes afkoelen.

4

Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Decoreer de muffins met een toefje slagroom en leg er een mini Bounty op. Strooi op elke muffin een beetje kokos.

Voedingswaarden Voor het recept Bounty muffins

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1352kJ
323kcal
1825kJ
436kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g