Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Bounty muffins

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Bounty muffins

Bakgerei:

mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de muffins:

1 pak Dr. Oetker Muffins
125 g boter of margarine (zachte)
2 eieren
50 ml water
30 g geraspte kokos
12 mini Bounty's

Voor decoratie:

200 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
12 mini Bounty's
2 el geraspte kokos (geroosterd)

preparation

Bereiding

1

Bounty muffins

Doe de mix in een beslagkom en voeg boter, eieren, kokos en water toe. Klop het geheel met de mixer op de hoogste stand gedurende 1 minuut tot een glad beslag.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Baktijd: ongeveer 16 minuten

2

Verwarm de oven voor. Vul de muffinvormpjes met een eetlepel beslag. Leg er vervolgens een mini Bounty bovenop. Vul het vormpje daarna tot tweederde met beslag.

3

Bak de muffins in het midden van de oven. Laat de muffins in de vormpjes afkoelen.

4

Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Decoreer de muffins met een toefje slagroom en leg er een mini Bounty op. Strooi op elke muffin een beetje kokos.

Voedingswaarden Voor het recept Bounty muffins

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1352 kJ
323 kcal
1825 kJ
436 kcal
Vet 23.32 g 31.52 g
Koolhydraten 17.16 g 23.19 g
Eiwit 3.66 g 4.95 g