Flag
Moederdag
Recepten
Gelegenheden
Bakken voor Moederdag!

Het leukste cadeau is zelfgebakken.

Dr. Oetker helpt je om jouw bakkunsten naar een hoger niveau te tillen en jouw moeder of oma te verrassen met iets heerlijks en zelfgemaakt op Moederdag. Maak bijvoorbeeld American pancakes of een feestelijke kwarktaart met behulp van de handige tips en recepten van Dr. Oetker. Of kies voor één van de vele andere recepten, zoals muffins, roze koeken of heerlijke koekjes. Zet je moeder of oma in het zonnetje met de lekkerste moederdag recepten en een beetje hulp van Dr. Oetker.

Moederdag ontbijt recepten

Als je jouw moeder of oma wilt verrassen met een heerlijk ontbijt op Moederdag, dan zijn de American pancakes van Dr. Oetker een geweldige keuze. Deze pannenkoekenmix is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je altijd perfecte pancakes krijgt. De pancakes zijn luchtig en smaken heerlijk, waardoor ze een perfecte start van de dag zijn.

Maak de pancakes extra speciaal door ze te garneren met vers fruit, stroop, chocoladesaus of slagroom. Voeg ook wat extra's toe aan het beslag, zoals blauwe bessen, noten of stukjes chocolade. Met de American pancakes van Dr. Oetker maak je een ontbijt waar iedere moeder van zal smullen. Serveer ze op bed met een glaasje vers geperst sap en een mooie bos bloemen, en de dag kan niet meer stuk!

Moederdagontbijt recepten

Picture -
Picture -