Walnotencrème
1 taart
Gemakkelijk
Gemakkelijk te maken walnotencrème, heerlijk als taartvulling of als topping op een cupcake.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de vulling
50 g
rozijnen
100 g
walnoten
100 g
suiker
1 tl
kaneelpoeder
125 ml
slagroom
Bereiding:
20 min
1
Bereidingswijze
Maal of rasp de walnoten en de rozijnen fijn voor de vulling. Voeg de suiker en het kaneel toe.
2
Verhit de slagroom al roerende op laag vuur, voeg het notenmengsel toe en roer het glad. Verwarm het mengsel al roerende nog 1 minuut. Laat de crème afkoelen tot deze lauw is.
Baktips
De foto is van het recept Sachertorte met Walnotencrème.
Tips
: De foto is van het recept Sachertorte met Walnotencrème.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media