Paascupcakes met chocolade eieren
Bak de paascupcakes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Om er een chocolade cakeje van te maken, meng je een theelepel melk met de cacao en voeg je dit toe aan het beslag.
Baktijd
22 min
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Leg het zakje chocoglazuur in heet water tot het zacht en vloeibaar is volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe op elke paascupcake wat glazuur en strijk het glad met een (met kokend heet water natgemaakt) mes. Laat het glazuur opdrogen.
Klop de slagroom stijf met advocaat, poedersuiker en Klop-fix. Schep het in een spuitzak met stervormig mondje. Spuit op de paascupcakes een mooie toef advocaatroom.
Decoreer elke toef met 3 smaken chocolade paaseitjes. En klaar zijn de paascupcakes!
Vergelijkbare recepten