Kleine taartjes met icing
Maak het beslag volgens aanwijzing op de verpakking. Spray de bakvormpjes in en vul 5-6 bakvormpjes met cupcake beslag. Laat de taartjes na het bakken goed afkoelen.
Baktijd
25 min
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Positie rooster: Midden
Roer in een schaaltje de poedersuiker met het eiwitpoeder en het water. Meng eerst 9/10 van het water door het poeder. Voeg de rest van het water pas aan het einde druppelsgewijs toe als alles goed gemengd is. De icing heeft de juiste structuur wanneer je met een lepeltje uitneemt, dit teruggiet in het schaaltje, en de icing binnen 10 seconden weer een glad oppervlak heeft.
Dip de taartjes in het schaaltje met icing en laat de cookie Icing uitdruipen naar de zijkant. Doe als laatst een zilver pareltje boven op het taartje om het helemaal af te maken.
Vergelijkbare recepten