Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Walnotencrème

Gemakkelijk te maken walnotencrème, heerlijk als taartvulling of als topping op een cupcake.

1 taart

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Walnotencrème

Voor de vulling:

50 g rozijnen
100 g walnoten
100 g suiker
1 tl kaneelpoeder
125 ml slagroom

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Maal of rasp de walnoten en de rozijnen fijn voor de vulling. Voeg de suiker en het kaneel toe.

2

Verhit de slagroom al roerende op laag vuur, voeg het notenmengsel toe en roer het glad. Verwarm het mengsel al roerende nog 1 minuut. Laat de crème afkoelen tot deze lauw is.

Voedingswaarden Voor het recept Walnotencrème

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 6958kJ
1662kcal
1851kJ
442kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 154g 41g
Eiwit 0g 0g