Flag

Vegan brownies choco met chocolatechips

8 stuks
Gemakkelijk
60
Een heerlijke vegan brownie met extra chocolatechip stukjes voor de chocoladeliefhebbers
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor Vegan brownies choco met chocolatechips
1 pakDr. Oetker Vegan Brownies Choco
50 gplantaardige margarine (uit wikkel)
100 mlwater
1 zakjeDr. Oetker Chocolate Chips
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vegan Brownies Choco
Picture - Dr. Oetker Chocolate Chips
1

Voorbereiden (5 minuten)

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 170 °C

2

Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden (naar buiten).

3

Beslag bereiden (10 minuten)

Klop in een beslagkom 50 gram margarine met de mixer zacht.

4

Voeg de browniemix en 100 ml water toe en meng alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.

5

Mix nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag.

6

Verdeel de inhoud van het zakje Dr. Oetker Chocolate Chips door het beslag. Houd een klein handje achter.

7

Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm en bestrooi met de rest van de chocolate chips.

8

Bakken (ca. 45 minuten)

Bak de brownies gaar in ca. 45 minuten.

9

Laat de brownies met chocolate chips goed afkoelen in de vorm, voordat je deze verwijdert.