Vegan brownies choco met noten
8 stuks
Gemakkelijk
60
Een krokante variatie voor onze 100% plantaardige brownies: ook lekker met noten!
Ingrediënten
Bereiding
Voor vegan choco brownies met noten
50 g
plantaardige margarine (in wikkel)
100 ml
water
1 zakje
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes
Totaal:
60 min
Bereiding:
15 min
1
Voorbereiden (5 minuten)
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.
2
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden (naar buiten).
3
Beslag bereiden (10 minuten)
Klop in een beslagkom 50 gram margarine met de mixer zacht.
4
Voeg de browniemix en 100 ml water toe en meng alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.
5
Mix nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag.
6
Hak de hazelnoten in grove stukken en verdeel een deel ervan door het het browniebeslag.
7
Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm en bestrooi met de resterende hazelnoten.
8
Bakken (ca. 45 minuten)
Bak de brownies gaar in ca. 45 minuten.
9
Laat de brownies goed afkoelen in de vorm, voordat je deze verwijdert.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media