Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Rozijnenmuffins

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Rozijnenmuffins

Bakgerei:

mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de rozijnenmuffins:

1 pak Dr. Oetker Muffins
125 g boter (zachte)
50 ml water
2 eieren
150 g rozijnen

preparation

Bereiding

1

Voorbereiding

Wel de rozijnen 30 minuten in lauwwarm water. Haal de bakplaat uit de oven en plaats de muffinvormpjes hierop. Verwarm de oven voor.

2

Bereidingswijze

Voeg aan de muffinmix de zachte boter, de eieren en het water toe. Klop het geheel met de mixer op de hoogste stand gedurende 1 minuut een glad beslag.

3

Dep de rozijnen goed droog. Meng de rozijnen door het muffinbeslag. Verdeel het beslag met 2 lepels over de muffinvormpjes. Bak de muffins in het midden van de oven gaar en goudbruin. De muffins zijn gaar als u met uw vinger licht op de muffin drukt en deze terugveert.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Baktijd: 15 - 17 Minuten

Voedingswaarden Voor het recept Rozijnenmuffins

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1030kJ
246kcal
1587kJ
379kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g