Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Rozijnenmuffins

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Rozijnenmuffins

Bakgerei:

mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de rozijnenmuffins:

1 pak Dr. Oetker Muffins
125 g boter (zachte)
50 ml water
2 eieren
150 g rozijnen

preparation

Bereiding

1

Voorbereiding

Wel de rozijnen 30 minuten in lauwwarm water. Haal de bakplaat uit de oven en plaats de muffinvormpjes hierop. Verwarm de oven voor.

2

Bereidingswijze

Voeg aan de muffinmix de zachte boter, de eieren en het water toe. Klop het geheel met de mixer op de hoogste stand gedurende 1 minuut een glad beslag.

3

Dep de rozijnen goed droog. Meng de rozijnen door het muffinbeslag. Verdeel het beslag met 2 lepels over de muffinvormpjes. Bak de muffins in het midden van de oven gaar en goudbruin. De muffins zijn gaar als u met uw vinger licht op de muffin drukt en deze terugveert.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Baktijd: 15 - 17 Minuten

Voedingswaarden Voor het recept Rozijnenmuffins

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1030 kJ
246 kcal
1587 kJ
379 kcal
Vet 15.16 g 23.32 g
Koolhydraten 23.95 g 36.85 g
Eiwit 3.48 g 5.36 g