Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Paastaartjes met paaseitjes

Maak van een citroen kwarktaart schattige paastaartjes met paaseitjes.

12 stuks

Wat bakervaring gewenst 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Paastaartjes met paaseitjes

Voor de citroen paastaartjes:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor Kwarktaart Citroen
500 g magere kwark (citroen)
60 g margarine
250 ml slagroom
400 ml water

Voor de paasdecoratie:

Gedrageerde eitjes
50 ml slagroom

Extra nodig:

cupcake-/muffin bakvorm
sterspuitmondje 1M of 1B Wilton en spuitzak

preparation

Bereiding

1

Hoe maak ik de citroen kwarktaart?

Maak de mix voor de kruimelbodem zoals vermeld staat op de verpakking. Knip nu uit het bijgevoegde bakpapier 6 rondjes die precies op de bodem van de cupcake bakvorm passen.

2

Vul nu 6 van de 12 bakjes van de cupcakebakvorm tot de helft met de kruimelbodem en plaats de bakvorm in de koelkast.

3

Bereid nu de kwarktaartmix zoals vermeld staat op de verpakking. Hak vervolgens een handje vol gedrageerde eitjes fijn en voeg dit aan ongeveer de helft van de kwarkmix toe.

4

Haal de cupcakebakvorm uit de koelkast en giet de mix op de kruimelbodem. Vul ze tot de rand en plaats de bakvorm in de koelkast. Laat de taartjes minsten 2 uur opstijven.

5

Mix de 50 ml slagroom met wat suiker stijf en schep deze vervolgens in de spuitzak met spuitmond. Vlak voor dat je de taartjes serveert, spuit je er nog een mooie toef slagroom op en hierop leg je één gedrageerd eitje.

Voedingswaarden Voor het recept Paastaartjes met paaseitjes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 942 kJ
225 kcal
666 kJ
159 kcal
Vet 17.52 g 12.34 g
Koolhydraten 10.89 g 7.67 g
Eiwit 6.08 g 4.28 g