Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Kruimeldeeg

Kruimeldeeg wordt vooral gebruikt als afdeklaag voor plaatkoek, bijvoorbeeld appel- of pruimenplaatkoek.

1 portie

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kruimeldeeg

:

Mengkom

Voor kruimeldeeg:

200 g Kristalbloem (Koopmans)
mespuntje Dr. Oetker Backin
125 g poedersuiker
125 g margarine (zacht) of boter

preparation

Bereiding

Bereidingswijze

Meng de bloem en Backin en zeef het mengsel boven een beslagkom. Maak in het midden een kuiltje en leg de suiker en zachte boter erin.

1

Verwerk het geheel met twee vorken tot kruimels. Strooi het kruimeldeeg over een plaatkoek en bak het gebak af.

Voedingswaarden Voor het recept Kruimeldeeg

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 8717kJ
2082kcal
1918kJ
458kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 266g 59g
Eiwit 0g 0g