Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Kruidnoten

Wie zegt dat kruidnoten alleen tijdens Sinterklaas lekker zijn? Met dit kruidnoten recept kun je ze het hele jaar door maken.

1 portie

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kruidnoten

Voor de kruidnoten:

250 g bloem
1 zakje Dr. Oetker Backin
125 g basterdsuiker (donkere)
125 g margarine of boter
2 el speculaaskruiden
zout
4 el melk

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de kruidnootjes

Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 140 °C

Baktijd: over 20 Minuten

2

Meng de Dr. Oetker Backin met de bloem in een kom. Snijd de boter in de bloem in kleine blokjes. Voeg de suiker, de speculaaskruiden, het zout en de melk toe en kneed het geheel tot een soepel kruidnoten deeg.

3

Vorm kleine kruidnoten van het deeg, leg die op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de kruidnoten in ca. 20 minuten gaar en bruin.

Voedingswaarden Voor het recept Kruidnoten

PER PORTIE/STUK PER 100 G / ML
Energie 10291kJ
2458kcal
1683kJ
402kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g