Frisse Botercrème met Mon Chou
1 taart
Gemakkelijk
Cream Cheese Frosting, de eenvoudige bereiding met Mix voor Botercrème als basis.
Ingrediënten
Bereiding
Extra nodig
Voor de cream cheese frosting
1 zakje
Dr. Oetker Botercrème
125 g
MonChou of Mascarpone
100 ml
melk (koud)
Benodigdheden
Mengkom
Mixer met gardes
Bereiding:
20 min
1
Bereidingswijze cream cheese frosting
Klop de roomkaas op de laagste stand met de mixer met garden in 1 minuut glad, smeuïg en zonder klontjes.e.
2
Voeg de melk en de mix voor de botercrème toe. Roer het geheel in ca. 1/2 minuut op de laagste stand door elkaar totdat de cream cheese frosting iets dikker wordt.
3
Ga met een lepel over de bodem en de randen van de kom zodat alle boter goed loskomt en door de cream cheese frosting gemengd kan worden. Klop het in ca. 1 minuut op de middelste stand tot een luchtige cream cheese frosting.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media