Krokante Chocolate Chip Cookies
Bekleed de bakplaat met bakpapier of vet hem in. Verwarm de oven voor.
Baktijd
13 min
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Positie rooster: Midden
Meng de boter met een mixer met garde zacht en romig. Voeg beetje bij beetje suiker, vanillesuiker en het zout toe en meng het tot een samenhangend deeg.
Voeg een ei toe en klop ongeveer een halve minuut op de hoogste stand luchtig. Voeg daarna het volgende ei toe en mix het weer een halve minuut, op de hoogste stand, door.
Hak de chocolade in grove stukken.
Meng de bloem met de Baksoda en roer het kort door. Doe de chocolade stukken en Nougatine er bij. Roer het nogmaals kort door met de mixer op de middelste stand.
Maak met behulp van twee eetlepels bergjes chocolade chip cookie deeg op de bakplaat (ongeveer zo groot als een walnoot). Houd ongeveer 4 cm vrij tussen de koekjes, want ze lopen uit tijdens het bakken.
Druk de bergjes een beetje plat en bak de krokante chocolate chip cookies in ca. 13 minuten gaar. Let op, de koekjes zijn zacht als ze uit de oven komen.
Vergelijkbare recepten