Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Ganache crème

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Ganache crème

:

Steelpannetje

Voor de vulling:

300 ml slagroom
300 g pure chocolade

preparation

Bereiding

1

Voor de ganache

Verhit de slagroom, let goed op dat het niet kookt!

2

Hak de chocolade in stukken. Voeg de stukken chocolade toe aan de warme slagroom. Laat het 1 minuut staan en roer daarna tot de chocolade helemaal is opgelost.

3

Zet de ganache in de koelkast totdat het de gewenste dikte heeft. Hoe langer de ganache in de koelkast staat, hoe steviger deze wordt.

Voedingswaarden Voor het recept Ganache crème

PER PORTIE/STUK PER 100 G / ML
Energie 11053kJ
2640kcal
1842kJ
440kcal
Vet 209g 35g
Koolhydraten 158g 26g
Eiwit 26g 4g