Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Frambozen Pavlova Cupcakes

Met deze Frambozen Pavlova cupcakes zet je een klein feestje op tafel.

12 cupcakes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Frambozen Pavlova Cupcakes

Extra nodig:

spuitzak met gladde spuitmond
1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g boter
2 eieren
100 ml melk

Voor de frambozen pavlova:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Meringue
60 ml water
150 ml slagroom
2 el suiker
1 bakje frambozen
100 g frambozen saus
poedersuiker

preparation

Bereiding

1

Bereid de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de cupcakes afkoelen.

2

Bereid de Mix voor Meringue volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 110°C.

3

Bekleed de bakplaat met bakpapier.

4

Spuit er kleine toefjes Meringue op van ca. 3 cm. Laat een beetje ruimte over tussen de toefjes. Bak de schuimpjes gaar in ca. 60 minuten. Laat de oven dicht totdat de Meringue helemaal is afgekoeld (dat duurt ongeveer 2 uur).

5

Klop de slagroom samen met de suiker stijf. Vul de spuitzak met slagroom. Spuit een klein beetje slagroom bovenop de cupcake.

6

Leg de meringue op de slagroom en doe een klein beetje slagroom op de meringue. Leg daar ca. 3 frambozen op. Bestuif ze met een klein beetje poedersuiker.

Voedingswaarden Voor het recept Frambozen Pavlova Cupcakes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1176kJ
281kcal
1051kJ
251kcal
Vet 16.40g 14.65g
Koolhydraten 28.10g 25.09g
Eiwit 4.33g 3.87g