Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Chocoladeletter versieren

Versier met Sinterklaas je eigen chocoladeletter, of nog leuker: doe 'm kado!

1 stuk

Eenvoudig 5 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocoladeletter versieren

Benodigdheden:

1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco
chocoladeletter (melk, puur of wit)
Dr. Oetker Regenboogfantasie
1 zakje Tum tummetjes
1 schuimpjes (sint en piet)

Extra nodig:

steelpan
2 kommetjes/bakjes
kwastje of een satéprikker

preparation

Bereiding

1

Bereid het chocoglazuur

Breng water aan de kook en giet dit in een kom. Vervolgens leg je het zakje in de kom gedurende 10 minuten. Kneed het zakje daarna even door en het is klaar voor gebruik. 

2

Knip een hoekje open en doe de chocoglazuur in een bakje. Laat het bakje in een grotere bak zakken met heet water. Zo blijft de chocoglazuur vloeibaar. Of verwarm de chocolade steeds opnieuw als het minder vloeibaar wordt. Dit kan door het bakje in een pannetje heet water te zetten. 

3

Versieren Chocoladeletter

Plak alle versieringen op de chocoladeletter door chocoglazuur op de versieringen te doen met behulp van een kwastje of satéprikker. Dit is de lijm om alles vast te plakken. 

4

Laat de chocoglazuur hard worden. Een fijne pakjes avond! 

Voedingswaarden Voor het recept Chocoladeletter versieren

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 6012 kJ
1436 kcal
2119 kJ
506 kcal
Vet 74.65 g 26.29 g
Koolhydraten 172.75 g 60.83 g
Eiwit 18.15 g 6.39 g