Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Cappuccino-Roomdessert

Hoezo een kopje koffie na? Verras familie en vrienden met een heerlijk Cappuccino-Roomdessert.

4 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Cappuccino-Roomdessert

:

Maatbeker
Mixer met garden
Cappuccinokopjes

Voor dessert:

500 ml melk (koud)
3 el oploskoffie voor espresso
1 pak Dr. Oetker Kloppudding Karamel
250 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
1 zakje Dr. Oetker Nougatine

preparation

Bereiding

1

Verwarm 50 ml melk tot tegen de kook aan en los de espressokoffie hierin op. Roer de rest van de melk erbij en laat de 'koffiemelk' in de koelkast koud worden.

2

Bereid hiermee de Kloppudding Karamel. Verdeel het koffiedessert over 4 cappuccinokoppen en laat het dessert in de koelkast ca. 1 uur opstijven.

3

Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf en schep het in een spuitzak met stervormig mondje. Spuit op elke kop een toef slagroom. Strooi er Nougatine over.

Voedingswaarden Voor het recept Cappuccino-Roomdessert

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2156kJ
515kcal
875kJ
209kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 57.68g 23.45g
Eiwit 0g 0g