Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Cappuccino-Roomdessert

Hoezo een kopje koffie na? Verras familie en vrienden met een heerlijk Cappuccino-Roomdessert.

4 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Cappuccino-Roomdessert

:

Maatbeker
Mixer met garden
Cappuccinokopjes

Voor dessert:

500 ml melk (koud)
3 el oploskoffie voor espresso
1 pak Dr. Oetker Kloppudding Karamel
250 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
1 zakje Dr. Oetker Nougatine

preparation

Bereiding

1

Verwarm 50 ml melk tot tegen de kook aan en los de espressokoffie hierin op. Roer de rest van de melk erbij en laat de 'koffiemelk' in de koelkast koud worden.

2

Bereid hiermee de Kloppudding Karamel. Verdeel het koffiedessert over 4 cappuccinokoppen en laat het dessert in de koelkast ca. 1 uur opstijven.

3

Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf en schep het in een spuitzak met stervormig mondje. Spuit op elke kop een toef slagroom. Strooi er Nougatine over.

Voedingswaarden Voor het recept Cappuccino-Roomdessert

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2156 kJ
515 kcal
875 kJ
209 kcal
Vet 28.35 g 11.52 g
Koolhydraten 57.68 g 23.45 g
Eiwit 7.25 g 2.95 g