Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Glazuur Choco

Met Dr. Oetker Glazuur Choco maak je een dikke knapperige chocolade laag op cake, gebak, muffins, soezen, brownies en koekjes. Dr. Oetker Glazuur Choco is lekker vol van smaak dankzij de cacaopoeder. En het is eenvoudig te bereiden: breng water aan de kook en giet dit in een kom. Vervolgens leg je het zakje in de kom gedurende 10 minuten. Kneed het zakje daarna even door en het is klaar voor gebruik. Tip: Double Chocolate Brownies. Bestrijk Dr. Oetker Brownies met een laag chocoglazuur.

 

 

Ingrediënten Glazuur Choco

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Glazuur Choco

Per 100 g verpakkingsinhoud
Energie 2474kJ
595kcal
Vet 43g
waarvan verzadigd vet 35g
Carbohydrate 47g
waarvan suikers 42g
Eiwit 2.8g
Zout 0.21g

Meer informatie over product

Inhoud: 100g