Flag
De lekkerste
Kerstdessert
STEEL DE SHOW MET HET DESSERT
De lekkerste kersttoetjes

Steel de show met deze prachtige, feestelijk en vooral lekkere desserts voor Kerst. Met een lekker kersttoetje sluit je het kerstdiner helemaal in stijl af. Op zoek naar een feestelijk toetje? Dan ben je hier op de juiste plek. Hier vind je onze lekkerste desserts voor Kerst. Kies jouw favoriet en verras familie en vrienden met jouw bakkunsten.

5 van 5 resultaten gezien

BAKKEN.NL
Kerst op de taart!
Dé trend voor de feestdagen: Kerst op de taart. Deze kerst gaan we ook de taart versieren! Kijk op Bakken.nl voor nog veel meer leuke kerst-ideeën.
https://media.graphassets.com/resize=fit:max,width:1000/output=format:jpg/3P0wcnTVarT4mggJNxg2

HOW-TO BAKFILM

Cheesecake bites

Hoe maak je een grand dessert voor Kerst?

Met een zelfgemaakt grand dessert maak je zeker indruk. Je kunt het grand dessert eenvoudig zelf samenstellen met een combinatie van zelfgebakken lekkers en vers fruit, slagroom, chocolaatjes en een bolletje ijs. Het grand dessert kun je zo groot maken als je zelf wilt. Kies voor minimaal drie makkelijke toetjes, dan is een grand dessert een fluitje van een cent.

5 van 5 resultaten gezien

Feestelijke toetjes

Met Kerst zet je natuurlijk mooie en feestelijke toetjes op tafel. Wist je dat je best eenvoudig een heel feestelijk toetje kunt maken.

  • Je geeft een dessert een feestelijk draai door bijzondere ingrediënten te gebruiken. Met Kleintje Kwarktaart maak je een bijzonder lekker dessert als je het water vervangt door prosecco! 
  • Ook door het kerst dessert mooi te versieren kun je van eenvoudige kant-en-klaar soesjes een feestelijk toetje maken. Maak er een croquembouche van!

4 van 4 resultaten gezien

Chocolade toetje

Op het grand dessert bord mag een chocolade kersttoetje niet ontbreken. Lava Cakes zijn makkelijk om te maken en erg lekker. Lava Cakes zijn chocolade cakejes met een zachte chocokern. Dit makkelijke toetje moet je wel vlak na het bakken serveren. Je maakt ze binnen 20 minuten. Serveer je lava cakes, dan moet je daar als eerste mee aan de slag. Als de lava cakes in de oven staan, kun je ondertussen het bord met grand dessert opmaken. Wil je alles vooraf bereiden dan kun je beter kiezen voor een lekker stukje Brownies. Deze kun je vullen met salted caramel en serveren met een beetje lemon curd. Of maak de Kerstbrownies met chocolade, cranberries en sinaasappel. Brownies kun je twee dagen van te voren maken. 

1 van 1 resultaten gezien

3 van 3 resultaten gezien

Dessert taartje

Geef jouw grand dessert een feestelijke draai met het prosecco kwarktaartje. Een makkelijk en lekker kersdessert, wat wil je nog meer! Dit lichte kwarktaartje met prosecco, gemarineerde aardbei en munt is een echt lekker kersttoetje. Snijd het taartje in vierkantjes of steek er rondjes uit. Erg lekker in een grand dessert. Wil je jouw gasten imponeren en ga je de uitdaging niet uit de weg. Kies dan voor de mini Charlotte Russes: op en top Kerst.

1 van 1 resultaten gezien

2 van 2 resultaten gezien

Chocolade

Een stukje chocolade mag niet ontbreken. Wat dacht je van zelfgemaakte truffels, zo lekker! Wij hebben recepten voor truffels gevuld met salted caramelchocolade truffels en kokos slagroom truffels. Deze truffels kun je prima twee dagen van te voren maken.

BAKKEN.NL
Kerst op de taart!
Dé trend voor de feestdagen: Kerst op de taart. Deze kerst gaan we ook de taart versieren! Kijk op Bakken.nl voor nog veel meer leuke kerst-ideeën.