Verwen Mini Muffins met chocolade en karamel
Haal (eventueel) de bakplaat uit de oven. Verwarm nu de oven voor.
Temperatuur heteluchtoven: 175 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
Bereid het muffinbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep hierna met een lepel of spatel voorzichtig de stukjes grofgehakte chocolade door het beslag.
Plaats maximaal 35 mini-vormpjes op de bakplaat. Verdeel het beslag met behulp van bijvoorbeeld twee lepels over de muffinvormpjes. Je vult de vormpjes tot minimaal de helft en maximaal twee derde.
Verdeel de klein gesneden karamelstukjes over de bovenkant van de mini muffins.
Bak de verwen mini-muffins met chocolade en stukjes karamel in het midden van de oven in ongeveer 17 minuten goudbruin.
Baktijd
16 min
Positie rooster: Midden
Strooi een klein beetje zeezout over de muffins voordat je ze gaat bakken. Smaakt heerlijk met de zoete karamel.
Vergelijkbare recepten