Verwen Mini Muffins met stukjes chocolade
23 stuks
Gemiddeld
Kleine muffins in vrolijk gekleurde mini vormpjes, een feestelijke traktatie. Met chocolade stukjes in het beslag.
Ingrediënten
Bereiding
Bakgerei
Ingredienten
1 pak
150 g
boter (kamertemperatuur)
3
eieren (kamertemperatuur)
50 ml
water
1 zakje
Bereiding:
20 min
Bakken:
17 min
1
Verwarm de oven voor.
Baktijd
17 min
Temperatuur heteluchtoven: 175 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
Positie rooster: Midden
2
Bereid het muffinbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg aan het einde de chocolate chips toe.
3
Zet de muffinvormpjes op de bakplaat. Verdeel het beslag met twee lepels over de muffinvormpjes.
4
Plaats de bakplaat of muffinblik in het midden van de voorverwarmde oven en bak de muffins in ca. 18 tot 20 minuten gaar en goudbruin. De muffins zijn gaar als je met je vinger licht op de muffin drukt en deze terugveert.
Baktips
Een lekkere variatie: meng stukjes karamel tot door het beslag.
Tips
Tip:: Een lekkere variatie: meng stukjes karamel tot door het beslag.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media