
Vegan mini-taartjes
Smelt de plantaardige boter in een pannetje en meng met de taartbodemmix.
Verdeel dit mengsel over de bodem van de 6 vormpjes en druk stevig aan.
Doe de plantaardige soya - variatie op yoghurt - met het water en de taartmix bij elkaar in een kom en mix ongeveer 30 seconden zodat de ingrediënten voldoende gemengd zijn.
Mix vervolgens nog 2 minuten en 30 seconden zodat het mengsel luchtig wordt.
Verdeel dit vervolgens over de vormpjes en zet de taartjes 1 uur in de koelkast.
Opstijftijd: 60 Minuten
Verwarm de kersen met de steranijs in een pannetje op laag vuur gedurende 3 minuten.
Verwijder de steranijs.
Schep de kersen op de taartjes, zet de taartjes weer terug in de koelkast en laat 2 uur opstijven.
Opstijftijd: 120 Minuten
Garneer de taartjes voor het serveren met cacao en munt.
Vergelijkbare recepten

Luchtige Botercrème

Kersenroomvlaai

Monchoutaartjes met abrikoos

Oranje kwarktaart

Snoepjestaart

Vegan taart aardbei met rood fruit
