Flag

Cookie & Creamtaart

8 taartpunten
Gemakkelijk
20
Maak een verrassend romig taartje met krokante choco-bodem en topping gemaakt van heerlijke choco-koekjes.
Logo Image
Baktips
Snijd het taartje met een scherp, nat gemaakt, kartelmes in 8 punten.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de Cookie & Cream Verwen taart
1 pakDr. Oetker Verwen Cookie & Creamtaart
30 gboter
300 mlmelk

Gemaakt met:

1

Vouw de bakvorm volgens de instructies op de bakvorm, en zet deze op een plat bord.

2

Smelt 30 g boter in een pannetje. Neem het pannentje van het vuur en roer de inhoud van het zakje bodemmix door de gesmolten boter.

3

Bedek de bodem van de bakvorm gelijkmatig met 2/3 van de bodemmix (110 gram) en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.

4

Houd de rest van de kruimels achter en plaats deze in de koelkast. Plaats nu het bord met daarop de bakvorm ca. 10 minuten in de koelkast.

5

Cream bereiden

Doe de koude melk (300 ml) en de taartmix in een kom. Klop het mengsel met de mixer met garden op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtige massa.

6

Schenk het taartmengsel over de bodem en zet de Cookie & Cream taart 5 minuten in de koelkast.

7

Verdeel na 5 minuten de rest van de kruimels over de taart en druk deze licht aan met de de bolle kant van een lepel.

8

Laat de Cookie & Creamtaart ten minste 2,5 uur opstijven in de koelkast.

Baktips

  • Snijd het taartje met een scherp, nat gemaakt, kartelmes in 8 punten.