Happy Birthday taart
Verwarm de oven voor. Bak de biscuittaart volgens de aanwijzingen op het pak. Laat de happy birthday taart goed afkoelen op een rooster.
Baktijd
30 min
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Positie rooster: Midden
Maak de botercreme volgens de aanwijzingen op het zakje.
Snijd de taart voorzichtig doormidden.
Smeer een goede laag botercrème op de onderste laag. Druk hier wat frambozen in. Smeer wat jam aan de onderzijde van de bovenste biscuitlaag. Leg deze op de onderste laag. Gebruik nu de rest van de botercreme om de biscuittaart mee af te smeren.
Rol een grote plak blauwe fondant uit en bedek de gehele taart ermee. Strijk de taart helemaal glad en strak.
Leeg het versiersjabloon op de taart. Druk het voorzichtig ietsjes aan. Strooi de poedersuiker erover en klaar is de Happy Birthday taart!
Vergelijkbare recepten