Snoepjestaart
10 - 12 taartpunten
Gemakkelijk
Voor een dubbelfeestje: snoepjestaart! Voor echte snoeperds.
Ingrediënten
Bereiding
Benodigdheden voor de snoepjestaart
Voor de snoeptaart
1 pak
Dr. Oetker Pakket voor Kwarktaart Naturel
60 g
margarine
400 ml
water
250 ml
slagroom
500 g
magere kwark
Snoepgoed : rode zure latten
Snoepgoed (ongeveer 250 g van jouw favorieten)
Dr. Oetker Zachte Parels Zilver
Benodigdheden
Bakpapier
Springvorm Ø24 cm
Bereiding:
20 min
1
De bodem
Bekleed de springvorm met het bijgeleverde bakpapier. Smelt 60 gram boter in een steelpannetje. Haal de pan van het vuur en meng de kruimelbodemmix erdoor. Verdeel dit over de springvormbodem en druk het aan. Zet de springvorm ongeveer tien minuten in de koelkast.
2
Kwarktaart maken
Bereid de kwarktaart volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Schenk het kwarktaart mengsel op de kwarktaart bodem en strijk het glad.
4
Zet de kwarktaart in de koelkast en laat de kwarktaart drie uur opstijven.
5
Verwijder de vorm. Maak met de rode zure latten een soort lint om de snoeptaart. Zie foto.
6
Versier de snoeptaart met jouw favoriete snoepjes en zilveren parels voor een extra feestelijk tintje. Klaar is jouw snoeptaart!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media