
Vegan cheesecake bars
Ingrediënten
Gemaakt met:
Bereiding:
Bekleed het cakeblik met bakpapier.
Smelt 60 gram boter en meng met de koekjesmix.
Schep de koekjesbodem in het cakeblik en duw aan. Zet in de koelkast tot verder gebruik.
Giet de plantaardige yoghurt en het water in een kom en klop even kort met een mixer.
Voeg de taartmix toe en meng op een lage stand voor 30 seconden. Schraap de randjes naar binnen zodat alles van de mix opgenomen kan worden. Klop op een hoge stand de taartvulling in 2½ minuten luchtig.
Schep de chocolatechips door de taartvulling.
Schep de vulling op de koekjesbodem en laat minimaal 2 ½ uur in de koelkast opstijven.
Opstijftijd: 150 Minuten
Smelt voor het serveren de margarine met de pure chocolade en creëer een swirl over de roze vulling.
Haal de cheesecake uit het cakeblik en snijd in repen en je Vegan cheesecake bars zijn klaar!
Gemaakt met:
Vergelijkbare recepten

Fantasie roze koeken

Basis recept Meringue schuimpjes

Red Velvet Brownies

Roze koeken gezichtjes

Vegan aardbeientaart met kokos en witte chocolade

Vegan brownies met notenpasta

Shortbread met kokos

Vegan taart aardbei bites
