Pancakes met aardbei-rabarber kompot
ongeveer 4 porties
Gemakkelijk
Trakteer jezelf of iemand anders, en versier deze pancakes met een zoete aardbei-rabarber kompot.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de kompot
250 g
rabarber
100 ml
water
1 pak
Dr. Oetker Kloppudding Vanille (100 gram)
100 g
suiker
250 g
aardbeien
Voor de topping
30 g
boter geklaard, 2 el
honing
Extra nodig
1
mixer met gardes
2
beslagkommen
Bereiding:
40 min
1
Kompot bereiden
Was de rabarber, maak schoon (niet schillen) en snij in kleine stukjes. Doe de rabarberstukjes in een pan met 50 ml water en laat ongeveer 4 minuten sudderen.
2
Meng de kloppoeder met de suiker en voeg het resterende water toe. Mix tot een glad mengsel.
3
Roer het mengsel door de rabarber en breng kort aan de kook. Laat de rabarber afkoelen. Was en snij de aardbeien, snijd ze in kleine stukjes en roer ze erdoor.
4
Pancakes maken
Bereid de pancakes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Serveren
Serveer de pancakes met de kompot en een beetje honing.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media