Kaiserschmarrn fruitspiesjes
2 porties
Gemakkelijk
15
Voor alle thuisbakkertjes: Kaiserschmarrn fruitspiesjes
Ingrediënten
Bereiding
Voor de fruitspiesjes
fruit naar keuze zoals bramen, frambozen of bananen
poedersuiker
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes
2 - 4
satéprikkers of metalen spies
koekenpan
boter of margarine om in te bakken
Totaal:
15 min
Bereiding:
10 min
1
Kaiserschmarrn bakken
Doe de mix in een beslagkom en voeg de melk en het ei toe. Roer het geheel met een garde tot een glad beslag.
2
Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een grote koekenpan. Giet al het beslag in de pan en bak de Kaiserschmarrn aan een zijde op middelhoog vuur goudbruin.
3
Verdeel het deeg als deze nog een beetje nat is aan de bovenkant, met een spatel in vieren en draai de stukken om. Maak nu repen van de stukken en bak deze goudbruin.
4
Spiesjes maken
Rijg de kaiserschmarrn en het fruit op de spiesjes. Doe dit door een stukje kaiserschmarrn om en om met het fruit op de spiesjes te rijgen.
5
Bestrooi de spiesjes met poedersuiker.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media