
Choco Pindakaas Cupcake
Gemaakt met:
Bestrijk de bovenkant van een koekje met pindakaas. Plak een tweede koekje hierop en bestrijk deze ook met pindakaas. Doe dit zo met alle koekjes. Maak het beslag zoals beschreven staat op de verpakking. Om er een chocolade cakeje van te maken, meng je een theelepel melk met de cacao en voeg je dit toe aan het beslag. Schep en klein laagje beslag in de vormpjes en druk daarna de gestapelde koekjes er in, zorg dat de koekjes niet de bodem raken! Vul daarna de rest van het vormpje op met beslag en bestrijk de koekje ook nog bovenop met een klein laagje beslag.
Maak het beslag zoals beschreven staat op de verpakking. Schep en klein laagje beslag in de vormpjes en druk daarna de gestapelde koekjes er in, zorg dat de koekjes niet de bodem raken! Vul daarna de rest van het vormpje op met beslag en bestrijk de koekje ook nog bovenop met een klein laagje beslag.
Baktijd: 22 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Positie rooster: Midden
Verwarm de oven voor. Bak de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen.
Vergelijkbare recepten

Framboos cupcakes

Moederdag cupcakes

Sinterklaas speculaas cupcakes

Cupcakes met roze toef en roosje

Double Chocolate Taart met chocoladebolletjes

Cheesecake cupcakes

Chocolade cupcakes met kersenroom
