Bedank brownies
Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor. Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Doe de boter in een beslagkom en mix het met een mixer met gardes zacht en romig (niet luchtig kloppen).
Voeg de Browniemix en het water toe en meng dit alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op de laagste snelheid door tot een glad beslag. Schep het beslag in de bakvorm en bak de brownie in 40 minuten gaar.
Baktijd
40 min
Verwarm de slagroom met de chocolade op een laag pitje. Roer het goed door elkaar tot dat alle chocolade gesmolten is. Giet het op de brownie en laat het geheel afkoelen.
Verzin een leuke tekst voor je juf of meester en plaats de letters van witte chocolade op het chocoladelaagje. Bewaar de brownie in de koelkast.
Vergelijkbare recepten