Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Vouw de geperforeerde randen van de bakvorm naar buiten.
Doe de boter in een beslagkom en mix het met een mixer met gardes zacht en romig. (niet luchtig kloppen).
Voeg de browniemix en het water (100ml) toe en meng dit alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar. Mix nog 1 minuut op de laagste stand door tot een glad beslag.
Hak 100 gr gemengde chocolade kruidnoten in grove stukken en spatel deze door het beslag.
Bak de brownies gaar in ca 40 minuten. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant mooi glanzend is, het geheel iets ingezakt is en de binnenkant nog licht vochtig is.
Leg terwijl de brownie aan het afkoelen is het zakje chocoglazuur gedurende 10-15 minuten in een kom met heet water. Zorg ervoor dat het zakje goed onderwater ligt.
Als de brownie is afgekoeld kun je de chocoladeglazuur over de brownie verdelen. Hak de resterende chocoladekruidnoten in grove stukken en verdeel deze over het chocoladeglazuur.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies