Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Yoghurttaart met frambozen

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Yoghurttaart met frambozen

Voor de yoghurttaart:

1 pak Dr. Oetker Yoghurt taart
1 liter aardbeienyoghurt
60 g margarine
12 lange vingers
1 bakje frambozen
1 reep witte chocolade
1 flesje Dr. Oetker Zachte Parels Zilver
poedersuiker om te bestuiven

Extra nodig:

springvorm hartvormig
decoratielint roze

preparation

Bereiding

1

Leg het bijgesloten velletje bakpapier op de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

2

Smelt de boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje mueslikruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de mueslikruimelbodemmix en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

3

Doe de aardbeienyoghurt en de taartmix in een beslagkom. Klop het met een mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtig yoghurttaart mengsel.

4

Schenk het yoghurttaartmengsel in de springvorm en strijk deze glad met de bolle kant van een lepel of een spatel. Zet de aardbeien-yoghurttaart minimaal 2½ uur in de koelkast.

5

Haal de yoghurttaart vlak voor serveren uit de koelkast. Verwijder de springvorm.

6

Halveer de lange vingers en en zet ze rondom de taart en bind een roze strik eromheen.

7

Leg de frambozen op de bovenkant van de taart.

8

Schaaf de chocolade met een kaasschaaf en verdeel dit over de yoghurttaart. Verdeel de zilverparels tussen de frambozen. Bestuif de taart met een beetje poedersuiker.

Voedingswaarden Voor het recept Yoghurttaart met frambozen

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 13251 kJ
3165 kcal
691 kJ
165 kcal
Vet 138.02 g 7.17 g
Koolhydraten 390.68 g 20.31 g
Eiwit 72.27 g 3.76 g