Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Yoghurttaart met frambozen

Yoghurttaart met witte chocolade en frambozen...een heerlijke combinatie. Bak 'm in hartvorm of springvorm.

1 taart

Eenvoudig 15 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Yoghurttaart met frambozen

Voor de yoghurttaart:

1 pak Dr. Oetker Yoghurt taart
1 liter aardbeienyoghurt
60 g margarine
12 lange vingers
1 bakje frambozen
1 reep witte chocolade
1 flesje Dr. Oetker Zachte Parels Zilver
poedersuiker om te bestuiven

Extra nodig:

springvorm hartvormig
decoratielint roze

preparation

Bereiding

1

Leg het bijgesloten velletje bakpapier op de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

2

Smelt de boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje mueslikruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de mueslikruimelbodemmix en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

3

Doe de aardbeienyoghurt en de taartmix in een beslagkom. Klop het met een mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtig yoghurttaart mengsel.

4

Schenk het yoghurttaartmengsel in de springvorm en strijk deze glad met de bolle kant van een lepel of een spatel. Zet de aardbeien-yoghurttaart minimaal 2½ uur in de koelkast.

5

Haal de yoghurttaart vlak voor serveren uit de koelkast. Verwijder de springvorm.

6

Halveer de lange vingers en en zet ze rondom de taart en bind een roze strik eromheen.

7

Leg de frambozen op de bovenkant van de taart.

8

Schaaf de chocolade met een kaasschaaf en verdeel dit over de yoghurttaart. Verdeel de zilverparels tussen de frambozen. Bestuif de taart met een beetje poedersuiker.

Voedingswaarden Voor het recept Yoghurttaart met frambozen

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 13251kJ
3165kcal
691kJ
165kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g