Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Wolken Paastaart met paashaas

Deze paastaart van Wolken cake is heel feestelijk voor bij de paasbrunch. Bestrijk de taart met passievruchten room en versier met paassnoep.

ongeveer 10 - 12 taartpunten

Voor ervaren bakkers 60 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Wolken Paastaart met paashaas

Bakgerei:

mixer met garden
bakplaat
springvorm (24 cm)
zeef
decoratielint

voor de Wolken Paastaart:

1 pak Dr. Oetker Wolken Citroen
200 ml slagroom
3 eieren (m, kamertemperatuur)

voor de room:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml water
2 passievruchten vruchtvlees

voor decoratie:

2 pakken lange vingers
250 g chocolade paaseitjes
ongeveer 100 - 150 g melk chocolade paashaas

preparation

Bereiding

Beslag maken en bakken Wolken cake

Verwarm de oven voor en bereid het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het beslag over springvorm. Strooi ¼ deel van de poedersuiker met een zeefje over de cake . Bak de cake in ca. 50-55 minuten gaar. Haal de cake uit de springvorm en laat afkoelen op een rooster.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 140 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 50 - 55 minuten

Bestrijken met passievruchten room

Bereid de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng als laatste het vruchtvlees van de passievruchten erdoor. Verdeel de banketbakkersroom over de boven- en zijkant van de cake.

Taartrand met lange vingers

Plak aan de zijkant van de cake de lange vingers naast elkaar en bind ze vast met het lint.

Decoratie met chocolade paashaas en -eitjes

Zet de paashaas in het midden van de cake en strooi de eitjes eromheen.

Voedingswaarden Voor het recept Wolken Paastaart met paashaas

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2583 kJ
617 kcal
1160 kJ
277 kcal
Vet 18.06 g 8.10 g
Koolhydraten 88.77 g 39.81 g
Eiwit 8.41 g 3.77 g