Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Wafels

Gemakkelijk recept om overheerlijke wafels mee te maken.

6 - 8 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Wafels

:

Wafelijzer
Mengkom

Voor de wafels:

200 g boter (zacht)
200 g poedersuiker
snufje zout
4 eieren
200 g Kristalbloem (Koopmans)
mespuntje Dr. Oetker Backin

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Klop de boter met de suiker en het zout in een mengkom schuimig. Roer de eieren er één voor één door. Meng de bloem en het bakpoeder door elkaar, zeef het boven het eimengsel en spatel het er voorzichtig door. Laat het deeg voor de wafels een uur rijzen bij kamertemperatuur.

2

Laat het wafelijzer warm laten worden, met boter bestrijken en een laagje deeg erin gieten. Sluit het wafelijzer en bak de wafels aan beide kanten goudbruin.

Voedingswaarden Voor het recept Wafels

PER PORTIE/STUK PER 100 G / ML
Energie 1922kJ
459kcal
1675kJ
400kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g