Vanillesaus
1 portie
Gemakkelijk
Vanillesaus maken is heel eenvoudig met Dr. Oetker Custard.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de vanillesaus
12 g
Koopmans Custard
30 g
suiker
400 ml
melk
Benodigdheden
Steelpannetje
Bereiding:
20 min
1
Roer eerst de suiker door de custard. Neem 3 eetlepels van de melk en roer dit door het custard/suiker mengsel.
2
Verwarm de resterende melk.
3
Voeg de aangemaakte custard al roerende toe aan de hete melk.
4
Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat de vanillesaus nog circa drie minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media