Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Vruchtenbeertjes

Leuke puddingtoetjes als berenhoofdjes versierd met fruit.

4 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Vruchtenbeertjes

:

Steelpannetje
Diep bord
Mengkom

Voor de pudding:

1 pak Dr. Oetker Kookpudding Vanille
500 ml melk

Voor de garnering:

125 g frambozen
1 abrikoos
1 witte druif

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze pudding

Bereid de pudding volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel een glazen schaal en 2 eierdopjes uit met koud water en doe de pudding hierin. Zet deze pudding gedurende minstens 4 uur in de koelkast.

Opstijftijd: 240 minuten

2

Voor decoratie

Was de abrikoos, laat deze goed uitlekken, haal de pit eruit, snijd deze in vier delen en gebruik hem als 'binnenkant' van de oren en als 'wenkbrauwen'. Vorm van de frambozen het gezicht van de beer. Was de druif en leg deze als 'tong' onderaan de mond van de beer.

3

Haal de pudding uit de koelkast en leg een diep bord omgekeerd op de schaal, draai nu de schaal op zijn kop (bord goed tegen de schaal drukken; vraag of iemand je hierbij helpt). Draai nu de eierdopjes om op de rand van het bord zodat je de oren van de beer kan vormen. Je pudding is nu klaar om te versieren.

Voedingswaarden Voor het recept Vruchtenbeertjes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 595 kJ
142 kcal
335 kJ
80 kcal
Vet 2.16 g 1.21 g
Koolhydraten 25.47 g 14.31 g
Eiwit 4.74 g 2.66 g