Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Vlaflip taart

Ook zo gek op vlaflip? Met dit eenvoudige recept kun je gemakkelijk een taart maken van het overheerlijke dessert.

10 - 12 taartpunten

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Vlaflip taart

:

Mixer met garden
Springvorm Ø24 cm
Steelpannetje

Voor de vlaflip taart:

1 pak Dr. Oetker Yoghurt taart
60 g boter
500 ml vanillevla
500 ml volle yoghurt
aardbeiensaus (of andere dessertsaus)

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Bereid de mueslikruimelbodem volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Doe de vanille vla en de helft van de taartmix in een beslagkom. Klop het met een mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtige massa. Giet het vanillemengsel in de springvorm en strijk glad.

3

Doe de volle yoghurt en de rest van de taartmix in een beslagkom. Klop het mengsel met een mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtige massa. Schenk het yoghurtmengsel beslag in de springvorm.

4

Maak er nu een echte vlaflip taart van door de saus er aan toe te voegen. Zorg dat dit niet geheel vermengd met het taartmengsel. Laat de vlaflip taart ca. 2,5 uur in de koelkast opstijven.

Opstijftijd: 150 - 180 minuten

Voedingswaarden Voor het recept Vlaflip taart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 17371kJ
4149kcal
373kJ
89kcal
Vet 136.61g 2.95g
Koolhydraten 625.57g 13.49g
Eiwit 103.69g 2.24g