Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Vlaflip taart

Ook zo gek op vlaflip? Met dit eenvoudige recept kun je gemakkelijk een taart maken van het overheerlijke dessert.

10 - 12 taartpunten

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Vlaflip taart

:

Mixer met garden
Springvorm Ø24 cm
Steelpannetje

Voor de vlaflip taart:

1 pak Dr. Oetker Yoghurt taart
60 g boter
500 ml vanillevla
500 ml volle yoghurt
aardbeiensaus (of andere dessertsaus)

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Bereid de mueslikruimelbodem volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Doe de vanille vla en de helft van de taartmix in een beslagkom. Klop het met een mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtige massa. Giet het vanillemengsel in de springvorm en strijk glad.

3

Doe de volle yoghurt en de rest van de taartmix in een beslagkom. Klop het mengsel met een mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtige massa. Schenk het yoghurtmengsel beslag in de springvorm.

4

Maak er nu een echte vlaflip taart van door de saus er aan toe te voegen. Zorg dat dit niet geheel vermengd met het taartmengsel. Laat de vlaflip taart ca. 2,5 uur in de koelkast opstijven.

Opstijftijd: 150 - 180 minuten

Voedingswaarden Voor het recept Vlaflip taart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 17371 kJ
4149 kcal
373 kJ
89 kcal
Vet 136.61 g 2.95 g
Koolhydraten 625.57 g 13.49 g
Eiwit 103.69 g 2.24 g