Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Tulband met witte chocoladeschilfers

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Tulband met witte chocoladeschilfers

:

Tulbandvorm (2 liter)
Mixer met garden
1 flesje Dr. Oetker Bakspray

Voor de tulband:

1 pak Dr. Oetker Sachertorte
175 g boter (zachte)
3 eieren (op kamertemperatuur)
75 ml water
1 zakje Dr. Oetker Garneeramandelen
25 g witte chocolade

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor. Vet de vorm in met bakspray. Maak het beslag volgens de aanwijzingen op het pak.

2

Schep het beslag in de ingevette tulbandvorm. Bak de tulband gaar. Controleer met een prikker of de tulband gaar is, de prikker moet er schoon en droog uit komen.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: 45 - 50 minuten

3

Neem de tulband uit de oven en laat hem iets afkoelen. Keer de tulband na 10 minuten op een rooster en laat het helemaal afkoelen.

4

Hak de Garneeramandelen grof en rooster ze in een koekenpan zonder boter. Schaaf de chocolade met een aardappelschiller in schilfers. Smelt het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en strooi het over de tulband ermee. Strooi de chocoladeschilfers en gehakte amandelen in het zachte glazuur en laat het helemaal opstijven.

Voedingswaarden Voor het recept Tulband met witte chocoladeschilfers

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 15860kJ
3788kcal
1616kJ
386kcal
Vet 280.14g 28.56g
Koolhydraten 264.43g 26.95g
Eiwit 54.74g 5.58g