Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Tiramisu

Heerlijk authentiek, romig Italiaans dessert met Amaretto, koffie en Mascarpone.

10 - 12 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Tiramisu

:

Mixer met garden
Springvorm Ø24 cm

Voor de tiramisu taart:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
50 g boter
1 pak lange vingers
1 kopje sterke koffie
ongeveer 4 el Amaretto (amandellikeur)
250 ml slagroom
250 g Mascarpone (Italiaanse zoete roomkaas)
2 zakjes Dr. Oetker Vanillesuiker
100 ml water (koud)
ongeveer 3 el cacao

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de tiramisu taart

Maak de kruimelbodem volgens de bereidingswijze op de verpakking.

2

Meng de koffie met Amaretto (naar smaak) in een kommetje of diep bord en haal de lange vingers hier doorheen, zodat ze het vocht opnemen. Verdeel de lange vingers op de kruimelbodem, snijd ze eventueel bij, zodat de bodem van de tiramisu helemaal wordt bedekt.

3

Bereid de taartmix zoals beschreven staat op de verpakking, maar gebruik in plaats van Mon Chou, Mascarpone. Voeg de Vanillesuiker toe. Laat de tiramisu taart opstijven. Bestuif de tiramisu voor het serveren met cacaopoeder.

Opstijftijd: 180 minuten

Voedingswaarden Voor het recept Tiramisu

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1809 kJ
432 kcal
1390 kJ
332 kcal
Vet 32.74 g 25.18 g
Koolhydraten 27.23 g 20.95 g
Eiwit 6.29 g 4.84 g