Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Rocky Road Brownie

Een gevaarlijk lekkere brownie met marshmallows, stukjes karamel en amandelen.

16 - 20 stuks

Wat bakervaring gewenst 60 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Rocky Road Brownie

Voor de Brownie:

2 pakken Dr. Oetker Brownies Choco
200 ml water
100 g boter of margarine (zacht)
1 zakje Dr. Oetker Garneeramandelen
100 g pure chocolade
85 g zachte karameltoffees
60 g marshmallows (klein)
1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel

Extra nodig:

bakplaat (c.a. 20x30cm)
bakpapier
boter om in te vetten

preparation

Bereiding

1

Brownie recept

Bereid het brownie beslag volgens de bereidingswijze op het pak Dr. Oetker Brownies. Leg het bakpapier op de bakplaat en vet de randen van de bakplaat in. Verdeel het beslag daarna over de bakplaat (in plaats van in kartonnen bakvorm).

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 20 minuten

2

Rocky Road Brownie

Óndertussen hak je amandelen en chocolade wat fijner, meng daar de karamel doorheen. Haal de bakplaat uit de oven. Strooi het mengsel over de taart en druk het licht aan. Bak de Brownie daarna midden in de oven gedurende 15 minuten.

3

Finishing touch

Haal de Brownie uit de oven. Bestrooi de Brownie met marshmallow en bak de Rocky Road Brownie ongeveer 5 minuten totdat de marshmallow goudbruin kleuren. Laat de Brownie volledig afkoelen op een rooster. Spuit de salted caramel in een spuitzakje en trek strepen over de brownie. Snijd hem daarna in kleinere stukjes.

Voedingswaarden Voor het recept Rocky Road Brownie

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1197kJ
286kcal
1478kJ
353kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g