Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Pavlova met roodfruit

Voor een mooie afsluiting van een gezellig etentje met vrienden en familie, kun je een schitterende pavlova maken. Deze kun je nu wel heel eenvoudig zelf maken...

1 stuk

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Pavlova met roodfruit

Voor de Pavlova:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Meringue
60 ml water

Voor de vulling:

250 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
rood fruit zoals frambozen, blauwe bessen een aardbeien

preparation

Bereiding

1

De Pavlova maken

Maak Mix voor Meringue zoals aangegeven op het zakje.

2

Bekleed de bakplaat met bakpapier. Maak een pavlova van ongeveer 20 cm doorsnede. Maak met een lepel speelse pieken in het schuim zodat je mooie grillige pavlova krijgt.

3

Zet de bakplaat iets onder het midden van de oven en bak de pavlova gaar in ongeveer 60 minuten.

Elektrische oven: 120 °C

Heteluchtoven 100 °C

Baktijd: 60 minuten

4

Zet aan het einde van de baktijd de oven uit en laat de Pavlova minimaal 2 uur in de oven rusten. Laat de deur van de oven gesloten.

5

Je kunt de Pavlova na het afkoelen het beste bewaren in een afgesloten plastic zak of plastic bak.

6

Klop vlak voor het serveren de slagroom stijf met de Klop-Fix.

7

Leg de Pavlova op een mooie schaal. Verdeel de slagroom over de bovenkant van de Pavlova.

8

Meng het rode fruit en verdeel het over de Pavlova. Serveer het dessert meteen.

Voedingswaarden Voor het recept Pavlova met roodfruit

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 5870kJ
1402kcal
1290kJ
308kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 139.59g 30.68g
Eiwit 0g 0g