Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Paasdessert

Geïnspireerd door Pascha, een paasdessert uit de Russische keuken.

6 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Paasdessert

Bakgerei:

6 hoge coupes
mixer met garden

Voor het paasdessert:

1 zakje Dr. Oetker Amandelschaafsel
bigarreaux
60 g gekonfijte sinaasappelschil
60 g sukade
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
300 ml water
500 g roomkwark
125 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker

preparation

Bereiding

1

Verhit een koekenpan zonder boter of olie. Rooster het amandelschaafsel al omschuddend goudbruin. Schud het amandelschaafsel op een dubbel laagje keukenpapier. Snijd de bigarreaux en de gekonfijte sinaasappelschil in kleine stukjes en meng dit met de sukade.

2

Bereid de banketbakkersroom met het water en de roomkwark. Schep het gedroogde fruit en ongeveer 40 g van het amandelschaafsel door de room. Verdeel het paasdessert over 6 coupes.

3

Zet de coupes met paasdessert in de koelkast en laat het dessert op stijven.

Opstijftijd: 120 Minuten

4

Klop de slagroom met 1 zakje vanillesuiker. Spuit op paasdessert een toef slagroom en bestrooi het met de rest van het amandelschaafsel.

Voedingswaarden Voor het recept Paasdessert

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1599kJ
382kcal
766kJ
183kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g