Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Muffins met pijnboompitten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Muffins met pijnboompitten

Bakgerei:

mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de muffins:

1 pak Dr. Oetker Muffins
125 ml olijfolie
75 ml water
2 eieren
75 g pijnboompitten

preparation

Bereiding

1

Muffins beslag

Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Baktijd: ongeveer 15 minuten

2

Voeg aan de muffinmix de olijfolie, eieren en het water toe. Klop het geheel met de mixer op de hoogste stand gedurende 1 minuut tot een glad beslag.

3

Meng 50 g pijnboompitten door het beslag. Verdeel het beslag met twee lepels over de muffinvormpjes. Decoreer voor het bakken de muffins met de overgebleven pijnboompitten.

4

Controleren of muffins gaar zijn

Plaats de bakplaat in het midden van de oven. Bak de muffins gaar en goudbruin. De muffins zijn gaar als je met de vinger licht op een muffin drukt en deze terugveert.

Voedingswaarden Voor het recept Muffins met pijnboompitten

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1093 kJ
261 kcal
1792 kJ
428 kcal
Vet 20.31 g 33.30 g
Koolhydraten 15.30 g 25.08 g
Eiwit 4.54 g 7.44 g