Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Muffins met pijnboompitten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Muffins met pijnboompitten

Bakgerei:

mixer met garden
cupcake-/muffin bakvorm

Voor de muffins:

1 pak Dr. Oetker Muffins
125 ml olijfolie
75 ml water
2 eieren
75 g pijnboompitten

preparation

Bereiding

1

Muffins beslag

Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Baktijd: over 15 Minuten

2

Voeg aan de muffinmix de olijfolie, eieren en het water toe. Klop het geheel met de mixer op de hoogste stand gedurende 1 minuut tot een glad beslag.

3

Meng 50 g pijnboompitten door het beslag. Verdeel het beslag met twee lepels over de muffinvormpjes. Decoreer voor het bakken de muffins met de overgebleven pijnboompitten.

4

Controleren of muffins gaar zijn

Plaats de bakplaat in het midden van de oven. Bak de muffins gaar en goudbruin. De muffins zijn gaar als je met de vinger licht op een muffin drukt en deze terugveert.

Voedingswaarden Voor het recept Muffins met pijnboompitten

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1093kJ
261kcal
1792kJ
428kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g