Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Muesli voor het paasontbijt

Zo maak je muesli bijzonder! Deze mooie muesli staat schitterend op de paasontbijt tafel en niet onbelangrijk het is zo gemaakt!

4 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Muesli voor het paasontbijt

Bakgerei:

4 hoge coupes
mixer met garden

Voor de paasontbijt muesli:

200 g bosvruchten
500 ml yoghurt
1 pak Dr. Oetker Kloppudding Vanille
80 - 120 g krokante muesli

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Verdeel de vruchten over de 4 glazen. Bereid de Kloppudding volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar vervang daarbij de melk door yoghurt.

2

Verdeel de pudding over de glazen en schep hierop een paar lepels krokante muesli.

Voedingswaarden Voor het recept Muesli voor het paasontbijt

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1126 kJ
269 kcal
511 kJ
122 kcal
Vet 7.51 g 3.41 g
Koolhydraten 40.83 g 18.56 g
Eiwit 7.80 g 3.55 g