Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Muesli voor het paasontbijt

Zo maak je muesli bijzonder! Deze mooie muesli staat schitterend op de paasontbijt tafel en niet onbelangrijk het is zo gemaakt!

4 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Muesli voor het paasontbijt

Bakgerei:

4 hoge coupes
mixer met garden

Voor de paasontbijt muesli:

200 g bosvruchten
500 ml yoghurt
1 pak Dr. Oetker Kloppudding Vanille
80 - 120 g krokante muesli

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Verdeel de vruchten over de 4 glazen. Bereid de Kloppudding volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar vervang daarbij de melk door yoghurt.

2

Verdeel de pudding over de glazen en schep hierop een paar lepels krokante muesli.

Voedingswaarden Voor het recept Muesli voor het paasontbijt

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1126kJ
269kcal
511kJ
122kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g