Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Millionaire’s muffins

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Millionaire’s muffins

Voor de millionaire's muffins:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g boter of margarine (zacht, op kamertemperatuur)
2 eieren (kamertemperatuur)
100 ml melk
1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g boter
125 ml melk
3 tl cacao
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco

Extra nodig:

mixer met garden
1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes
spuitzak met stervormig mondje

preparation

Bereiding

1

Haal de bakplaat uit de oven en plaats voor dit recept 12 cupcakevormpjes op de bakplaat. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 170 °C

Heteluchtoven 170 °C

2

Doe de cupcakemix in een beslagkom en voeg de eieren, melk en boter toe. Roer het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar.

3

Klop het met de mixer gedurende 1 minuut op de hoogte stand tot een glad cupcakebeslag.

4

Verdeel het beslag over de 12 cupcakesvormpjes.

5

Bak de cupcakes in een voorverwarmde oven in ca. 22 minuten gaar.

Inclusief Midden

Baktijd: 22 Minuten

6

Laat de cupcakes iets afkoelen, kneed ondertussen het zakje Dr. Oetker Cake & Taart vulling Salted Caramel.

7

Open het spuitmondje van het zakje en steek deze in het midden van de handwarme cupcake. Knijp wat van de salted caramelvulling één voor één in de cupcakes.

8

Maak dan de botercrème. Volg hiervoor de aanwijzingen op de verpakking. Klop op het laatst nog 3 eetlepels cacao toe, zodat je een chocolade botercrème krijgt.

9

Doe de chocoladecrème in een spuitzak met kartelspuitmondje en spuit een rozet op de inmiddels afgekoelde muffins.

10

Verwarm het choco glazuur (kijk op de verpakking) en versier hiermee de millonaire muffins.