Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Mandarijnen-caramel Swirl

Heerlijk dessert van vanille en karamel pudding met frisse mandarijn.

8 stuks

Wat bakervaring gewenst 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Mandarijnen-caramel Swirl

:

Rechte limonadeglazen
Mengkom
Maatbeker
Mixer met garden
evt. spuitzak voor slagroom

Voor de swirl:

1 pak Dr. Oetker Kloppudding Vanille
1 pak Dr. Oetker Kloppudding Karamel
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
over 150 ml karamelsaus
1000 ml volle melk
2 blikjes mandarijnen (op lichte siroop)
250 ml slagroom

preparation

Bereiding

1

Voor de swirl

Laat de mandarijnpartjes uitlekken, vang het vocht op. Houd 8 mandarijntje apart en verdeel de rest over 8 hoge rechte limonadeglazen.

2

Bereid de Kloppudding Vanille met 500 ml volle melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid meteen daarna de kloppudding Karamel met overgebleven 500 ml melk. Vul de glazen tegelijk schenkend met mandarijnpudding en karamelpudding. Zet de glazen minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Opstijftijd: 120 Minuten

3

Klop de slagroom stijf met 1 zakje Klop-fix en 1 zakje Vanillesuiker. Schep of spuit op elk glas een toef slagroom.

4

Schenk wat karamelsaus over de swirls en garneer met de achtergehouden mandarijntjes.

Voedingswaarden Voor het recept Mandarijnen-caramel Swirl

PER PORTIE/STUK PER 100 G / ML
Energie 1486kJ
355kcal
540kJ
129kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 45g 17g
Eiwit 0g 0g