Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Kwarktaart met aardbeienswirls en chocobodem

Aardbeiensaus en een knapperig laagje chocolade over de kruimelbodem. Verrassend lekker en in no-time gemaakt.

over 10 - 12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kwarktaart met aardbeienswirls en chocobodem

:

Springvorm 24 cm
Mixer met garden

Voor de taart:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor Kwarktaart Naturel
50 g margarine
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco
300 ml water (koud)
500 g magere kwark
250 ml slagroom
200 g aardbeiensaus

preparation

Bereiding

1

De kruimelbodem maken

Bereid de taartbodem volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt het Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Bestrijk de bodem gelijkmatig met glazuur en laat de glazuur hard worden.

2

Springvorm vullen met kwarktaart

Volg de bereidingswijze voor 'taart bereiden' op de verpakking van de kwarktaart, maar gebruik 300 ml water. Schenk het taartmengsel op de bodem en strijk het glad.

3

Een mooie swirl maken

Spuit drie of vier dikke ringen aardbeiensaus op de kwarktaart en trek er met een mes krullen door. Laat de kwarktaart twee uur opstijven in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Kwarktaart met aardbeienswirls en chocobodem

PER PORTIE/STUK PER 100 G / ML
Energie 1319kJ
315kcal
795kJ
190kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 26g 16g
Eiwit 7g 4g