Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Kokos Chocolade Cupcakes

Een lekkere verwen cupcak met chocolade en zomerse kokos.

12 cupcakes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kokos Chocolade Cupcakes

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
2 eieren
100 ml melk
50 g geraspte kokos
12 Cupcake vormpjes

Voor de kokos topping:

1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g roomboter
125 ml melk
40 g geraspte kokos

preparation

Bereiding

1

Maak het cupcakebeslag zoals beschreven op de verpakking. Meng aan het einde 55 gram kokos door het beslag.Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: 22 Minuten

2

Zet de vormpjes op een rooster of gebruik een muffinbakblik. Vul de vormpjes met beslag.

3

Bak de cupcakes zoals aangegeven op de verpakking. Haal de cupcakes uit de oven en laat ze op een rooster afkoelen.

4

Maak de botercrème volgens de verpakking en voeg 30 gram kokos toe. Spuit mooie een mooie toef kokoscrème op de cupcakes.

5

Smelt de Choco dip Bruin chocolade volgens de aanwijzingen op het bekertje.

6

Dip de cupcakes met de kokoscrème in de chocolade, laat even uitdruppelen. Strooi gelijk een beetje kokos op de zachte chocolade. Herhaal dit met alle cupcakes.

Voedingswaarden Voor het recept Kokos Chocolade Cupcakes

PER PORTIE/STUK PER 100 G / ML
Energie 1553kJ
371kcal
1654kJ
395kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g