Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Kokos Chocolade Cupcakes

Een lekkere verwen cupcak met chocolade en zomerse kokos.

12 cupcakes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kokos Chocolade Cupcakes

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
2 eieren
100 ml melk
50 g geraspte kokos
12 Cupcake vormpjes

Voor de kokos topping:

1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g roomboter
125 ml melk
40 g geraspte kokos

preparation

Bereiding

1

Maak het cupcakebeslag zoals beschreven op de verpakking. Meng aan het einde 55 gram kokos door het beslag.Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: 22 minuten

2

Zet de vormpjes op een rooster of gebruik een muffinbakblik. Vul de vormpjes met beslag.

3

Bak de cupcakes zoals aangegeven op de verpakking. Haal de cupcakes uit de oven en laat ze op een rooster afkoelen.

4

Maak de botercrème volgens de verpakking en voeg 30 gram kokos toe. Spuit mooie een mooie toef kokoscrème op de cupcakes.

5

Smelt de Choco dip Bruin chocolade volgens de aanwijzingen op het bekertje.

6

Dip de cupcakes met de kokoscrème in de chocolade, laat even uitdruppelen. Strooi gelijk een beetje kokos op de zachte chocolade. Herhaal dit met alle cupcakes.

Voedingswaarden Voor het recept Kokos Chocolade Cupcakes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1553 kJ
371 kcal
1654 kJ
395 kcal
Vet 26.62 g 28.32 g
Koolhydraten 27.37 g 29.11 g
Eiwit 4.70 g 5.00 g